# 1) If 30 matches weigh 45g, what would 40 matches weigh?

### 8 Answers

Relevance

- Anonymous7 months ago
< If 30 matches weigh 45g >

Is that a sum or an average?

- Log in to reply to the answers

- SumDudeLv 77 months ago
40 x 1.5 is the formula, maybe

Source(s): lucky guess- Log in to reply to the answers

- RRLv 77 months ago
If 30 weigh 45

10 will weigh 1/3 x 45 = 15

40 will weigh 4 x 15 = 60g

- Log in to reply to the answers

- What do you think of the answers? You can sign in to give your opinion on the answer.
- mizooLv 77 months ago
1 match: 45/30 g = 3/2 g

40 matches: 40 * 3/2 = 60 d

- Log in to reply to the answers

- ElaineLv 77 months ago
Find the weight of 1 match. 45/30 = 1.5g

40 X 1.5 = 60g

- Jayden7 months agoReport
cheers

- Log in to reply to the answers

Still have questions? Get answers by asking now.