Yahoo Answers is shutting down on 4 May 2021 (Eastern Time) and, as of 20 April 2021 (Eastern Time), the Yahoo Answers website will be in read-only mode. There will be no changes to other Yahoo properties or services, or your Yahoo account. You can find more information about the Yahoo Answers shutdown and how to download your data on this help page.

? asked in Science & MathematicsMathematics · 1 decade ago

How long in hours and minutes is 108 minutes?

i know it is more than 1 hour, being 60 minutes, but I would like to know what that would be.

17 Answers

Relevance
  • 1 decade ago
    Favourite answer

    ans: 1 hour and 48 mins

    because 1 hour has 60 mins, 108-60=48,

    therefore thats the answer!

  • ?
    Lv 4
    5 years ago

    108 Minutes

  • 6 years ago

    This Site Might Help You.

    RE:

    How long in hours and minutes is 108 minutes?

    i know it is more than 1 hour, being 60 minutes, but I would like to know what that would be.

    Source(s): long hours minutes 108 minutes: https://tinyurl.im/dEuy6
  • 1 decade ago

    108 minutes is 1 hour and 48 minutes.

  • What do you think of the answers? You can sign in to give your opinion on the answer.
  • 1 decade ago

    60 minutes = 1 hour

    Thus, 1 hour (60minutes) from 108 minutes we have 48minutes left

    Since, 48minutes is not up to 60, we can't have another hour.

    Hence, we have 1hour 48 minutes in 108minutes.

  • 1 hour 48 minutes

  • Anonymous
    1 decade ago

    1 hour and 48 minutes

  • Anonymous
    1 decade ago

    An hour and 38 minutes. Do the math!

    60 = 1 hour

    60+30 = 100

    30+8 = 38

    ANSWER - 1 hour and 38 minutes.

    Source(s): My grade 6 math teacher??
  • Anonymous
    5 years ago

    For the best answers, search on this site https://shorturl.im/3vBI6

    This is how you calculate that: First: Find out how many hours are in 108 days. Second: Once you have the amount of hours in 108 days, multiply that number by 60 to get the number of minutes. --------------------------------------... First: 108 days multiplied by 24 = 2592 hours Second: 2592 hours multiplied by sixty = 155520 minutes No Problemo :)

  • Como
    Lv 7
    1 decade ago

    1 h 48 min

Still have questions? Get answers by asking now.